Tiemex en Stefco
.
.Direct contact? Bel 0316 - 58 15 00

Koeltransport & geconditioneerd transport

Vrijblijvende offerteOf stel uw vraagGeconditioneerd transport & koeltransport


Met geconditioneerd transport worden bederfelijke goederen vervoerd bij een gecontroleerde atmosfeer zodat uw producten niet onnodig aan kwaliteit verliezen. In de meeste gevallen gaat het bij ons dan om koeltransport, maar ook verwarmd transport is mogelijk. Veelal wordt er gekeken naar een temperatuur tussen -25°c en +25°c. Het koeltransport wordt (eventueel met spoed) uitgevoerd met koeltrailers. Deze hebben laadkleppen en zijn voorzien van temperatuurregeling en temperatuurregistratie. Met veel aandacht, zorg en energie worden uw geconditioneerde transporten uitgevoerd door onze specialisten, zowel binnen de landsgrenzen als internationaal.

Waarom geconditioneerd transport

Geconditioneerd transport bloemen.jpgU levert producten van kwaliteit, maar wilt uiteraard dat deze kwaliteit volledig ten goede komt van uw klant en niet verloren gaat tijdens het transport. Om ervoor te zorgen dat bederf van bijvoorbeeld groente, fruit en andere food producten tegen wordt gegaan is specialistisch vervoer nodig in de vorm van geconditioneerd koeltransport. Producten die vragen om geconditioneerd transport zijn onder andere:
  • Bloemen en planten (sierteelt)
  • Groenten en fruit
  • Vis, vlees en vleeswaren
  • Zuivelproducten
  • Overige food producten
  • Producten uit chemische- en pharmaindustrie

Verwarmd transport

Verwarmd transport.jpgNaast het gekoeld transport kan het ook zijn dat uw goederen juist verwarmd vervoerd moeten worden. Wanneer uw goederen bijvoorbeeld vorstvrij moeten blijven is geconditioneerd transport in de vorm van verwarmd vervoer onmisbaar. Het kan hierbij bijvoorbeeld gaan om producten voor toepassingen in de luchtvaart, automotive sector of kostbare elektronica, kleding en farmaceutische producten en de grondstoffen daarvoor.
Wat voor type goederen u ook getransporteerd wilt hebben, onze zekerheden zijn altijd van toepassing.Heeft u geconditioneerd transport nodig of wilt u informatie?
Contact
Wij staan u graag vrijblijvend te woord voor uw persoonlijke oplossing.