Tiemex en Stefco
.
.Direct contact? Bel 0316 - 58 15 00

ADR transport

  Vrijblijvende offerte


  Of stel uw vraag  ADR transport


  Heeft u ADR goederen die via ADR transport kwalitatief getransporteerd dienen te worden? Of moet er moet spoed een pakket met gevaarlijke stoffen worden verzonden? Een reguliere transporteur heeft vaak niet de vakkennis in huis om dit voor u te verzorgen. Onze medewerkers zijn echter gespecialiseerd in ADR transport en opslag. Of het nou gaat om een klein doosje of om een complete vrachtwagen vol met gevaarlijke stoffen, met ons ADR transport kunnen het voor u regelen.

  Veiligheid en kwaliteit staan bovenaan bij ADR transport

  ADR transport veiligheid
  Niets is zo belangrijk als de veiligheid en kwaliteit wanneer het gaat om ADR transport. De belangrijkste factor is hierbij het personeel en hier wordt door ons dan ook flink in geïnvesteerd. Onze medewerkers zijn opgeleid en gecertificeerd volgens de laatste richtlijnen en kennen daardoor alle recente regels rondom ADR goederen en ADR transport. Lees meer over onze medewerkers, ADR transport en opslag op onze ADR pagina.

  Vakkundige en specialistische partner

  ADR transport specialistische partner
  Het transport van gevaarlijke stoffen breng je niet zo maar onder bij een transportbedrijf. Het is essentieel dat u voor een partner kiest die hier ervaring in heeft, u adviseert en verantwoordelijkheid neemt voor beslissingen rondom uw ADR transport. Tiemex logistic services heeft dit allemaal in huis.  Direct ADR transport nodig of wilt u meer informatie?
  Lees meer
  Onze specialisten staan u graag te woord en bieden direct een oplossing.