Tiemex en Stefco
.
.Direct contact? Bel 0316 - 58 15 00

Groupagevervoer

  Vrijblijvende offerte


  Of stel uw vraag


  (Internationaal) groupagevervoer


  Wilt u deelladingen, losse pakketten, enkele pallets of andere goederen efficiënt vervoeren? Met groupagevervoer zijn wij in staat om via een Europees dekkend groupagenetwerk uw goederen kwalitatief, efficiënt en betrouwbaar te vervoeren.

  • Groupage, deel-en compleettransport
  • Hoge frequentie n betrouwbare transittijden (on time performance van 99,7%)
  • Dagelijkse afhaling in Nederland
  • ADR transport
  • Zeer uitgebreid netwerk binnen groot aantal Europese landen
  • Vaste contactpersoon
  • Hoge flexibiliteit; zowel op serviceniveau als mogelijkheden

  Ontstaan van groupagevervoer

  In onze beginjaren waren wij vooral gefocust op internationale deel- en compleetvrachten. Echter, door onze geleverde flexibiliteit en service ontstond er bij onze klanten al snel de vraag of wij ook de (losse) pakketten en enkele pallets zouden kunnen verzorgen. Vanzelfsprekend op voorwaarde van dezelfde service, betrokkenheid en concurrerende prijzen die ze al van ons gewend waren.

  Door goed om ons heen te kijken en te leren van de fouten die werden gemaakt door de aanwezige dienstverleners op het gebied van internationale groupage, zagen wij dat er veel viel te verbeteren. Op zoek naar de ideale wereld voor onze klanten zijn wij daarom een verregaand partnerschap aangegaan met twee van oorsprong Duitse netwerken. Gezamenlijk hadden (en hebben) wij een Europese visie, de flexibiliteit en de bereidheid om met collega’s in de transportwereld samen te werken aan een uniek systeem met ongekende efficiëntie en performance. Door onderling nauw samen te werken, gebruik te maken van dezelfde software en van elkaars krachten te profiteren zijn onze netwerken uitgegroeid tot de beste van Europa. Relatief kleine bedrijven, met eenieder hun eigen specialiteit en geografisch specialisme, bundelen hun krachten en bieden de mogelijkheden van de groten tegen de service van de kleinen. Iets wat u terug ziet in onze visie, missie en zekerheden.

  Groupagevervoer in de praktijk

  Wij vertrekken dagelijks met meerdere lijndienstwagens naar onze HUB’s binnen Europa. Op deze HUB’s worden iedere nacht onze zendingen uitgewisseld met die van onze Europese agenten. Hierdoor bieden wij zeer korte levertijden, profiteren we van plaatselijke bekendheid en is de kans groot dat uw klant en onze agent bij elkaar bekend zijn. Dit vermindert de kans op verrassingen bij de aanlevering.

  Niet alleen onze Duitse partners, maar ook onze partners op Oostenrijk, Zwitserland, België, Italië, Tsjechië, Frankrijk en Groot Brittannië hebben dagelijks aansluiting op één van de HUB’s. Twee keer per week zien wij er ook onze Poolse partner en één keer per week onze partner uit Litouwen, die tevens de uitlevering in Letland en Estland voor ons verzorgt. Uiteraard houdt het logistieke verhaal hier niet op. Bent u op zoek naar groupagevervoer richting een specifiek land? Bekijk dan het betreffende land op onze transport pagina.

  Naast het voordeel dat wij u bieden door iedere werkdag naar onze HUB’s te vertrekken, kunnen wij tevens uw zendingen voor diverse landen, met dezelfde wagen bij u afhalen. Dat voorkomt drukte bij u aan het laaddock en fouten bij de verlading. Wanneer wij uw gehele internationale transport verzorgen dan geeft u alles mee aan die ene chauffeur van Tiemex die dagelijks bij u komt laden en dan doen wij de rest van de verdeling en het overige werk.

  Blijf op de hoogte van uw groupagevervoer zendingen

  Binnen ons groupagevervoer bieden wij u tevens de mogelijkheid om uw zendingen online via onze track & trace pagina te volgen. Hier vindt u de status van de goederen alsmede de uiteindelijk naam van de persoon die ondertekend heeft voor de ontvangst. Wilt u uiteindelijk een kopie van de vrachtbrief? Dan kunt u deze bij ons opvragen.
  Daarnaast heeft u altijd een vast aanspreekpunt die direct bereikbaar is. Geen callcenter agents of telefoonmedewerkers die niet weten waar u het over heeft, maar directe service en deskundigheid waarmee u exact wordt verteld wat het verhaal is en wat de mogelijkheden zijn.
  Direct (internationaal) groupagevervoer boeken?
  Contact & Offerte
  Onze specialisten staan u graag te woord en bieden direct een oplossing.