Tiemex en Stefco
.
.Direct contact? Bel 0316 - 58 15 00

E-Logistics

E-logistics

E-logistics zorgen ervoor dat u als klant continu in contact staat met ons als logistiek dienstverlener. 91% van de verladers vindt hun logistiek van strategisch belang. Juist wanneer de logistiek zo hoog op uw lijst staat is een vlekkeloze communicatie essentieel en dienen informatiestromen optimaal op elkaar te zijn afgestemd. Allereerst onderscheiden wij ons in onze communicatie door de korte lijnen, persoonlijke service en een vast aanspreekpunt voor u als klant. E-logistics kunnen nog zo goed zijn, niets weegt op tegen een persoonlijk aanspreekpunt die weet waar het over gaat en u direct te woord kan staan. Ter ondersteuning van deze communicatie dienen onze functionele IT-oplossingen. Al deze IT-oplossingen vallen onder de noemer E-logistics. We investeren op een continue basis in onze E-logistics zodat alle betrokken partijen altijd op het juiste moment van de juiste informatie zijn voorzien.E-Logistics online order entry

Online Order Entry

Stuur niet langer uw orders per fax of mail, maar voer uw opdrachten zelf in op onze website en print er tevens direct uw vrachtbrief voor onze chauffeur. Alles direct geregeld!

E-Logistics track & trace

Track & Trace

Nadat wij uw goederen hebben geladen wilt u natuurlijk de voortgang van de verzending bijhouden zodat u op tijd uw klant kunt informeren. Log in op onze track en tracing applicatie.

E-Logistics pod online

POD online

Er zijn genoeg redenen waarom u een bewijs van aflevering wilt ontvangen. Door onze moderne software kunt u vaak al een dag na aanlevering de POD ontvangen.

E-Logistics EDI

EDI

Vanwege het grote aantal zendingen en de geleverde snelheid versturen wij alles papierloos via ons netwerk. Alle gegevens van de zending sturen wij digitaal naar onze 250 partners.


E-logistics voor u als klant

Het is zelfs mogelijk om binnen E-logistics nog een stap verder te gaan. Voor diverse klanten hebben wij een interface opgemaakt waardoor het mogelijk is om oneindig veel zendingen binnen onze software te importeren rechtstreeks vanuit de software van onze klanten. Hiermee wordt het opstellen van eindeloze lijsten en onnodig dubbel invoerwerk bespaard. De informatie overdracht is betrouwbaar, real-time, efficiënt, biedt enorme voordelen en werkt kostenverlagend. Een voordeel voor alle partijen in de logistieke keten.Meer weten over onze E-logistics en de mogelijkheden voor u?
Contact
Neem contact op met uw huidige aanspreekpunt en hij/zij verwijst u verder.