Tiemex en Stefco
.
.Direct contact? Bel 0316 - 58 15 00

Transport Tsjechie

Vrijblijvende offerteOf stel uw vraag

Transport Tsjechië

Welk type wegtransport u ook nodig heeft, wat voor soort goederen u ook heeft en welke levertijd ook gewenst is, met onze diensten op Transport Tsjechië leveren wij logistiek op ongekend niveau. Wij vertrekken via ons distributie netwerk dagelijks naar Tsjechië voor al uw palletzendingen. Ook uw deel- en compleet vrachten verzorgen wij graag voor u.
Met onze zekerheden bent u verzekerd van kwaliteit en on-time performance. Een vlekkeloos transport van A naar B, waarbij alles van A tot Z is geregeld, treft u bij Tiemex & Stefco logistic services.


Transittijden transport Tsjechië

transittijden transport Tsjechië
– Standaard: 48 tot 96 uur afhankelijk van de bestemming

– Express / Koerier: Op aanvraag leveren wij op de door u gewenste snelheid

– Vertrek dagelijks


palletruil transport Tsjechië

Palletruil Tsjechië

In Tsjechië worden europallets niet altijd geruild. Vraag voorafgaand van het transport naar de mogelijkheden.


Maten & gewicht transport Tsjechië

maten en gewicht transport TsjechiëVan enveloppen tot volledige pallets. Binnen ons standaard systeem mogen uw zendingen de volgende maximale afmetingen en gewicht hebben:

Lengte: 240 cm      Gewicht: 1500 kg per eenheid
Breedte: 200 cm
Hoogte: 230 cm

Overschrijden uw goederen deze afmetingen? Met onze XXL dienst kunnen wij in de meeste gevallen uw goederen met dezelfde voorwaarden en gemak transporteren als bij onze standaard diensten. En anders staan wij voor u klaar met exceptioneel transport.


tol en heffingen transport Tsjechië

Tol & heffingen Tsjechië

Op voertuigen met een totaalgewicht van meer dan 3500 kg wordt in geheel Tsjechië tol geheven. Onze tarieven zijn inclusief deze tol.


Feestdagen Tsjechië

feestdagen transport TsjechiëIn Tsjechië geldt een rijverbod op zon- en feestdagen voor vrachtverkeer op snelwegen, expresswegen en hoofdwegen 1e klasse (1 of 2-cijferig) van 13:00 tot 22:00 uur.
In de zomerperiode in geheel juli en augustus geldt een rijverbod op vrijdag van 17:00 tot 21:00 uur, op zaterdag van 07:00 tot 13:00 uur en op zondag van 13:00 tot 22:00 uur.

 
 
 
 
 
 

Met onze dagelijkse dienst op Tsjechië brengen wij Tsjechië dichterbij.
Contact & Offerte
Onze specialisten staan u graag te woord op zoek naar de beste oplossing.