Tiemex en Stefco
.
.Direct contact? Bel 0316 - 58 15 00

Transport Europa

  Vrijblijvende offerte


  Of stel uw vraag

  Transport Europa

  Op zoek naar transport Europa? Stelt u hoge eisen aan kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit? Dan zijn wij uw dienstverlener. Met onze mogelijkheden op gebied van Europees transport helpen wij u verder met persoonlijke service tegen concurrerende tarieven.

  Voor transport Europa beschikken wij als fullservice logistiek dienstverlener over een zeer uitgebreid distributienetwerk. Hierdoor zijn wij in staat om snel en accuraat uw goederen te transporteren binnen heel Europa. Wij behoren niet tot de grootste logistieke dienstverleners. Dat willen wij ook niet. Wat wij wel willen is de beste, betrouwbaarste en kwalitatiefste logistieke dienstverleners zijn. Onze dienstverlening is zo ingericht dat wij u dezelfde mogelijkheden bieden als de grootste logistieke dienstverleners, maar met de persoonlijke service en flexibiliteit van de kleinste. Bij ons bent u geen nummer en wanneer uw goederen of transporteisen niet binnen de ‘standaard’ passen hoort u van ons geen “nee”. Wij zijn flexibel en denken met u mee op zoek naar innovatieve logistieke oplossingen van de hoogste kwaliteit.


  Op zoek naar de juiste oplossing voor uw transport Europa?
  Offerte aanvragen
  Neem vrijblijvend contact op via 0316 – 58 15 00 of vraag direct een offerte aan.

  Specialisme & Focus binnen transport Europa op overige landen

  Binnen een groot aantal Europese landen is ons transport Europa netwerk zeer dekkend (zie hiervoor alle genoemde landen onder wegtransport), echter geldt dit niet voor geheel Europa. Daar zijn wij eerlijk en transparant in. Wij geloven in specialisme en focus. Liever op een aantal punten uitzonderlijk werk dan op alle punten half werk. En wanneer wij weten dat er logistieke dienstverleners zijn die binnen een bepaald land hun eigen specialisme hebben ontwikkeld en zich op dat geografische gebied hebben bewezen, dan werken wij graag met hen samen. Uiteraard merkt u hier als onze klant niets van. Wij blijven de regisseur, uw aanspreekpunt en degene die voor uw logistieke oplossing zorgt. Wij zorgen er dus voor dat ook op dergelijke landen de kwaliteit wordt geboden die u van ons gewend bent. Om die reden werken wij enkel met betrouwbare partijen waar wij al jarenlang een samenwerkingsverband mee hebben. Wanneer het om transport Europa gaat zijn wij u ook op die manier slagvaardig en snel van dienst. Voor transport binnen heel Europa geldt; grensoverschrijdende kwaliteit van Tiemex & Stefco logistic services.

  Wanneer wij spreken over Transport Europa op overige landen kunt u denken aan de volgende landen/delen in Europa:

  • Scandinavië
  • Spanje
  • Portugal
  • Oost-Europa
  • Middellands zeegebied

  Elke uitdaging die u aan gaat in Europa, welke nieuwe markt u ook maar wilt betreden, waar u ook maar de meeste kansen ziet, wij staan achter u met onze logistieke oplossingen en transport Europa.


  Transport nodig binnen Europa?
  Contact & Offerte
  Vraag bovenstaand uw offerte aan of neem direct contact op.