Tiemex en Stefco
.
.Direct contact? Bel 0316 - 58 15 00

Transport binnen Nederland

  Vrijblijvende offerte


  Of stel uw vraag

  Transport binnen Nederland

  Van pakketten tot pallets, van deel- tot compleetladingen, wij regelen uw transport binnen Nederland tot in de puntjes. Met eigen materiaal en nauwkeurig geselecteerde partners verzorgen wij binnen een uitgebreid netwerk dagelijkse afhalingen in geheel Nederland. Tiemex & Stefco Transport Nederland is efficiënt en concurrerend. Ons transport binnen Nederland wordt gekenmerkt door kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Wij leveren in geheel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) binnen 24 uur met een on-time performance van bijna 100%.


  Transittijden transport binnen Nederland

  transittijden transport binnen Nederland
  – Standaard: 24 tot 48 uur op alle bestemmingen

  – Express: binnen 24 uur of op de volgende dag voor 14.00 uur, 12.00 uur of zelfs 10.00 uur

  – Nog sneller? Met onze koeriers leveren wij nog dezelfde dag.


  palletruil transport binnen Nederland

  Palletruil Nederland

  Met transport binnen Nederland worden europallets geruild. Dit doen wij geheel kosteloos. Let er wel op dat u van tevoren aan geeft dat er geruild dient te worden.


  Maten & gewicht transport binnen Nederland

  maten en gewicht transport binnen NederlandVan enveloppen tot volledige pallets. Binnen ons standaard systeem mogen uw zendingen de volgende maximale afmetingen en gewicht hebben:

  Lengte: 240 cm      Gewicht: 1500 kg per eenheid
  Breedte: 200 cm
  Hoogte: 250 cm

  Overschrijden uw goederen deze afmetingen? Met onze XXL dienst kunnen wij in de meeste gevallen uw goederen met dezelfde voorwaarden en gemak transporteren als bij onze standaard diensten. En anders staan wij voor u klaar met exceptioneel transport.


  tol en heffingen transport binnen Nederland

  Tol & heffingen Nederland

  Voor transport binnen Nederland gelden over het algemeen geen tol en/of heffingen. Enkel voor de Westerschelde tunnel. Hier heffen wij afhankelijk van de grootte van uw zending een toeslag.


  Feestdagen Nederland

  feestdagen transport binnen Nederland
  Op Nederlandse feestdagen wordt in de regel transport binnen Nederland niet verzorgd. Wij zijn echter op deze dagen altijd aanwezig om zo bereikbaar te zijn voor onze buitenlandse agenten. Mocht u ons toch niet kunnen bereiken zie dan hier voor onze overige contactinfo.

   
   
   
   
   
   

  Met een ongekende performance uw goederen transporteren?
  Contact & Offerte
  Onze specialisten staan u graag te woord voor transport binnen Nederland.