Tiemex en Stefco
.
.Direct contact? Bel 0316 - 58 15 00

Transport Polen

Vrijblijvende offerteOf stel uw vraag

Transport Polen

Wij vertrekken via ons distributie netwerk minimaal 2 keer per week naar Polen voor al uw palletzendingen. Ook uw deel- en compleet vrachten verzorgen wij graag. Door de know-how van onze planners brengen wij uw goederen tegen scherpe tarieven naar uw Poolse bestemming. Met onze dienst op Polen brengen wij niet alleen uw goederen naar uw klant, maar kunnen tevens in Polen bij uw leverancier afhalen. Met de zekerheden die wij daarbij geven bent u verzekerd van kwaliteit en on-time performance.


Transittijden transport Polen

transittijden transport Polen
– Standaard: 48 tot 120 uur afhankelijk van de bestemming

– Express / Koerier: Op aanvraag leveren wij op de door u gewenste snelheid

– Vertrek op dinsdag en op donderdag


palletruil transport Polen

Palletruil Polen

In Polen worden europallets niet altijd geruild. Vraag voorafgaand van het transport naar de mogelijkheden.


Maten & gewicht transport Polen

maten en gewicht transport PolenVan enveloppen tot volledige pallets. Binnen ons standaard systeem mogen uw zendingen de volgende maximale afmetingen en gewicht hebben:

Lengte: 240 cm      Gewicht: 1500 kg per eenheid
Breedte:    200 cm
Hoogte: 230 cm

Overschrijden uw goederen deze afmetingen? Met onze XXL dienst kunnen wij in de meeste gevallen uw goederen met dezelfde voorwaarden en gemak transporteren als bij onze standaard diensten. En anders staan wij voor u klaar met exceptioneel transport.


tol en heffingen transport Polen

Tol & heffingen Polen

In Polen wordt afhankelijk van het totale gewicht en de emissie-klasse van het voertuig tol geheven. Onze tarieven zijn inclusief deze tol.


Feestdagen Polen

feestdagen transport PolenIn Polen geldt een landelijk rijverbod voor verkeer zwaarder dan 12 ton op de avond voor een feestdag (18:00-22:00 uur) en op de feestdag zelf (08:00-22:00 uur).
Daarnaast geldt een rijverbod voor verkeer zwaarder dan 12 ton in de weekenden van de zomervakantie, over het algemeen van half juni tot eind augustus:

 
 
 
 
 
 

Met ongekende performance uw goederen van/naar Polen transporteren?
Contact & Offerte
Onze specialisten staan u graag te woord op zoek naar de beste oplossing.