Tiemex en Stefco
.
.Direct contact? Bel 0316 - 58 15 00

Disclaimer

Indien u deze website bezoekt en/of gebruik maakt van deze website dan gaat u akkoord met het feit dat u gebonden bent door de in de disclaimer genoemde voorwaarden. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. De op deze site verstrekte informatie is geen aanbod. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid op onjuistheden die ten gevolge van het doorgeven via het internet kunnen plaatsvinden.
Wij hebben getracht om de op de website verstrekte informatie zo accuraat mogelijk weer te geven. Desalniettemin geven wij geen garantie met betrekking tot volledigheid of juistheid van de inhoud van de website en eventuele links. Het is altijd mogelijk dat de informatie die wordt gepubliceerd onvolledig c.q. onjuist is. Fouten (ook in gegevensverwerking) kunnen niet altijd worden voorkomen.

De bezoeker van deze website moet in acht nemen dat Tiemex & Stefco niet aansprakelijk is voor verlies, aansprakelijkheid of extra kosten door wat voor oorzaak dan ook, zowel volledig als gedeeltelijk , die kunnen ontstaan bij het gebruik, direct of indirect. De inhoud van deze website is experimenteel en voor particulier en zakelijk gebruik bedoeld. Wij houden ons het recht voor om tussentijdse veranderingen en aanpassingen door te voeren zonder kennisgeving vooraf. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de website of de inhoud van de website kan een inbreuk zijn op intellectuele rechten en/of (privacy) regelgeving.

Klik hier voor de verdere disclaimer.