Tiemex en Stefco
.
.Direct contact? Bel 0316 - 58 15 00

Vacatures logistiek werken bij

Welkom bij Tiemex & Stefco

 
Plezier in je werk hebben, met passie bijdragen aan logistieke oplossingen, klanten transportgemak bezorgen en samen successen vieren binnen een organisatie die financieel zeer gezond is. Dat is werken bij Tiemex & Stefco logistic services b.v.

Logistiek en transport laten verzorgen met hoge flexibiliteit, kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid? Onze klanten weten inmiddels hoe eenvoudig dat gaat. Met het grootste gemak maken zij gebruik van onze veelzijdige logistieke dienstverlening. Daarbij krijgen zij een hoog servicelevel én een concurrerende prijs op de koop toe. Niet voor niets beloven we al die klanten dat ze bij ons de mogelijkheden hebben van de grote spelers, maar het serviceniveau van de kleine: large enough to handle, small enough to care.


Gemotiveerde professionals

Onze medewerkers zijn verschillend, maar hebben ook overeenkomsten. Niet alleen delen zij een passie voor hun werk en voor Tiemex & Stefco, maar ook dragen ze als specialisten graag bij aan de logistieke oplossingen voor onze klanten en uiteindelijk het succes van de organisatie. Het feit dat we een groeiend aantal klanten mogen bedienen en de klanttevredenheid jaarlijks stijgt hebben we aan ons toegewijde team te danken. En dat geldt ook voor onze kwaliteit, service, snelheid van levering en betrouwbaarheid. Werken bij Tiemex & Stefco betekent vakkundig en constructief zijn, een collegiale, klantgerichte en commerciële instelling hebben, maar vooral ook plezier in je werk hebben. Door middel van diverse bonussen creëer je jouw eigen succes. Spreekt dit je aan? Bekijk dan onderstaande vacatures.


Werken bij Tiemex & Stefco?

Wij zijn regelmatig op zoek naar professionele en toegewijde vakmensen die de kwaliteit van de organisatie waarborgen en verbeteren. Goed menselijk werkkapitaal is immers onmisbaar in de logistieke dienstverlening. Competente en gemotiveerde krachten zijn de motor van onze organisatie. Bekijk hieronder of er vacatures zijn of stuur een open sollicitatie.
 


 
  
Vacatures logistiek werken bij
 
 
 

Benieuwd waar wij voor staan en wat klanten zeggen?
Onze zekerheden
Bekijk onze referenties of lees waar wij voor staan.