Tiemex en Stefco
.
.Direct contact? Bel 0316 - 58 15 00

Douane

ADR & logistiek

Het vervoer van stoffen die onder het ADR vallen is voor veel logistieke dienstverleners onbekend terrein. Vaak zijn de chauffeurs binnen het bedrijf als enige opgeleid en beschikken alleen zij over een ADR certificaat. Het aansturende personeel heeft echter vaak geen enkele kennis over de stoffen waarmee ze hun chauffeur op weg sturen. De communicatie tussen de planners en chauffeurs laat dan ook m.b.t. het ADR transport vaak te wensen over met alle risico’s van dien.
Bij ons gaat het anders. Vrijwel al onze medewerkers zijn ADR gecertificeerd en daarnaast is er een veiligheidsadviseur in dienst. Dit zorgt ervoor dat er meer ADR expertise in huis is dan bij menig organisatie waarbij ADR diensten tot de core business behoren. U kunt van ons dan ook een correcte en foutloze afhandeling over uw ADR transporten verwachten. Daarnaast kunt u ook onze specialisten om advies vragen indien u vragen heeft over uw ADR goederen.
Er zijn zeer veel stoffen die door hun specifieke eigenschappen tot de groep van gevaarlijke stoffen behoren. Afhankelijk van de specifieke eigenschappen zijn deze ingedeeld in gevarenklassen. Op onze ADR klassen pagina treft u hierover alle informatie.

Bekijk hier meer informatie over ADR transport

Bekijk hier welke ADR klassen wij vervoeren
Direct ADR transport nodig of wilt u meer informatie?
Stel uw vraag
Onze specialisten staan u graag te woord en bieden direct een oplossing.