Tiemex en Stefco
.
.Direct contact? Bel 0316 - 58 15 00

Transport Belgie

Vrijblijvende offerteOf stel uw vraag

Transport België en Luxemburg

Welk type wegtransport u ook nodig heeft, wat voor soort goederen u ook heeft en welke levertijd ook gewenst is, met onze diensten op Transport België & Luxemburg leveren wij logistiek op ongekend niveau. Met eigen materiaal en nauwkeurig geselecteerde partners verzorgen wij binnen een uitgebreid netwerk dagelijks transport in geheel België. Met onze zekerheden bent u verzekerd van kwaliteit en on-time performance. Alles wat u verlangt voor een feilloos transport van A naar B, waarbij alles van A tot Z is geregeld treft u bij Tiemex & Stefco logistic services.


Transittijden transport België

transittijden transport Belgie
– Standaard: 24 tot 48 uur op alle bestemmingen

– Express: binnen 24 uur. Vraagt u naar onze mogelijkheden.

– Nog sneller? Met onze koeriers leveren wij nog dezelfde dag.


palletruil transport België

Palletruil Belgie

In geheel België worden europallets geruild. Dit doen wij geheel kosteloos. Let er wel op dat u van tevoren aan geeft dat er geruild dient te worden.


Maten & gewicht transport België

maten en gewicht transport BelgiëVan enveloppen tot volledige pallets. Binnen ons standaard systeem mogen uw zendingen de volgende maximale afmetingen en gewicht hebben:

Lengte: 240 cm      Gewicht: 1500 kg per eenheid
Breedte: 200 cm
Hoogte: 240 cm

Overschrijden uw goederen deze afmetingen? Met onze XXL dienst kunnen wij in de meeste gevallen uw goederen met dezelfde voorwaarden en gemak transporteren als bij onze standaard diensten. En anders staan wij voor u klaar met exceptioneel transport.


Tol & heffingen transport België

Tol & heffingen België

In België voert men al geruime tijd een discussie om wel of geen Tol te gaan heffen voor vrachtwagens. Op dit moment is dit nog niet van toepassing.


Feestdagen België

feestdagen transport BelgiëOp Belgische feestdagen wordt in de regel niet gereden. Wij zijn echter op deze dagen altijd aanwezig om zo bereikbaar te zijn voor onze buitenlandse agenten. Mocht u ons toch niet kunnen bereiken zie dan hier voor onze overige contactinfo.
 
 
 
 
 
 
 
 

Met ongekende performance uw goederen van/naar België transporteren?
Contact & Offerte
Onze specialisten staan u graag te woord op zoek naar de beste oplossing.