Tiemex en Stefco
.
.Direct contact? Bel 0316 - 58 15 00

Internationaal transport

  Vrijblijvende offerte


  Of stel uw vraag


  Internationaal transport

  Sinds de oprichting in 1989 zijn wij gefocust op het internationale transport binnen de Europese grenzen. Destijds was hierbij onze core business de export en import naar en vanuit Duitsland. De ongekende service die wij op Duitsland wisten (en weten) te leveren zorgde er al snel voor dat er vanuit de klant de vraag kwam of wij op dit niveau ook de logistiek voor andere landen konden verzorgen. Sindsdien hebben we vanuit klantgerichtheid onze diensten, daar waar nodig, uitgebreid. Bleven wij in de jaren 80 vooral operationeel in de Duitstalige landen, nu denken wij vooral verder. Duitsland is de grootste handelspartner van Nederland, maar uw Nederlandse handelsgeest stuurt u al snel naar nieuwe markten. Met onze know-how helpen wij u d.m.v. internationaal transport graag letterlijk op weg naar uw klant binnen geheel Europa.

  Met ons internationaal transport verzorgen wij uw zendingen van A naar B, waar dan ook in Europa. Dit kan met eigen materieel, maar ook met door ons geselecteerde partners die als expertise de door u gewenste bestemming hebben. Zo bedienen wij u altijd met de juiste oplossing en beperken wij u niet in de mogelijkheden om verder te denken. Zowel onze interne als externe flexibiliteit zorgt er dus voor dat wij altijd de juiste logistieke oplossing weten te creëren.


  Wat betekent internationaal transport voor u?

  Wij maken onderscheid tussen internationaal transport en internationale groupage. In de meeste gevallen merkt u niets van dit verschil, maar het zorgt er wel voor dat wij unieke kwaliteit kunnen leveren tegen zeer scherpe prijzen. In sommige gevallen is één van beide onderdelen daarom een must binnen uw internationale transportwens .
  Bij internationaal transport laden wij in de regel met dezelfde eenheid die uiteindelijk ook bij uw ontvanger zal leveren. Dit kunnen grote deelvrachten zijn, compleet vrachten of juist zendingen zijn die niet overgeladen mogen worden. Groupage zullen wij daarentegen, indien de goederen daar geschikt voor zijn, verzamelen op ons warehouse in Zevenaar en van daaruit door sturen naar onze HUB’s binnen heel Europa. Meer info over dit laatste treft u op de internationale groupage pagina.


  Internationaal transport per land

  Ons internationaal transport verzorgen wij op basis van onze zekerheden binnen de marktconforme looptijden en met een betrouwbaarheid van 99,7%.

  Informatie per land hebben wij specifiek weergegeven in het landenoverzicht. Hier vindt u informatie over onze dienst die van toepassing is op het betreffende land. Onze mogelijkheden zijn onbegrensd.

  (klik op onderstaande kaart om de betreffende informatie per land te bekijken)

  Internationaal transport boeken of vrijblijvend een offerte aanvragen?
  Contact & offerte
  Onze specialisten staan u graag te woord en bieden direct een oplossing.