Tiemex en Stefco
.
.Direct contact? Bel 0316 - 58 15 00

MVO transport

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: MVO transport


MVO transport vormt een integraal onderdeel van onze missie. Met zorgvuldige behandeling en persoonlijke aandacht zijn wij onze klanten van dienst. Hierbij beseffen wij ons dat diezelfde klanten onderdeel zijn van de omgeving waarin wij opereren. Om onze missie ten volste na te streven nemen wij daarom onze verantwoordelijkheid binnen deze omgeving. Dit begint bij structurele maatregelen zoals een milieuvriendelijke warehouse en eindigt bij individuele acties zoals het Fatima convooi waarbij onze trucks worden ingezet voor mensen met een verstandelijke beperking.

Met het oog op klimaatverandering zien we dat steeds meer particulieren hun bijdrage willen leveren aan een duurzame toekomst. Deze trend zien wij terug in de zakelijke markt, waarbij steeds meer organisaties klimaatbeschermingsdoelen formuleren. Met onze groene oplossingen, diensten en MVO transport helpen we onze klanten om deze doelstellingen te bereiken. Zo kunnen onze klanten er bijvoorbeeld vanuit gaan dat hun goederen opgeslagen liggen in een milieuvriendelijk warehouse. Ons aanbod reikt van individuele CO2-neutrale MVO transport zendingen tot het compleet optimaliseren van de toeleveringsketen van onze klanten. Efficiënte logistiek zorgt niet alleen voor kostenbesparing, maar voegt waarde toe in de breedste zin van het woord. Voor het milieu, voor ons als organisatie én voor onze klanten.

Wij zijn groot genoeg om een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappij en de omgeving, en klein genoeg om er aandacht aan te geven en er persoonlijk zorg voor te dragen. Kies voor MVO transport.

Tiemex & Stefco logistic services – Large enough to handle, small enough to care
Wilt u meer over ons weten en bent u benieuwd waar wij voor staan?
Lees meer
Bekijk de zekerheden wanneer u gebruik maakt van onze dienstverlening.