Tiemex en Stefco
.
.Direct contact? Bel 0316 - 58 15 00

logistiek_uitbesteden


Uw logistiek uitbesteden


Uw logistiek uitbesteden heeft vele voordelen. Het zorgt ervoor dat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten en dat u zich geen zorgen hoeft te maken over zaken als logistiek materieel, personeel en magazijnen. Dit betekent ook dat u door het uitbesteden van logistiek geen investeringen hoeft te doen in een wagenpark en opslagruimte. Ook de zorgen over de, vaak seizoensgebonden, volatiliteit in de vraag naar uw producten komen bij uw logistieke dienstverlener te liggen in plaats van bij u zelf. Dit zorgt er voor dat u bij het uitbesteden van logistiek veel beter zicht krijgt op de kosten. Wanneer u duidelijke afspraken maakt met uw logistieke dienstverlener heeft u exact inzichtelijk wat de logistieke kosten bedragen. Daarbij komt nog eens het voordeel dat uw logistiek uitbesteden betekent dat de operationele en financiële risico’s van u worden verschoven naar de logistiek dienstverlener. Dat geeft rust en schept zekerheid. Tot slot wordt na uitbesteding het gehele logistieke proces verzorgd door een organisatie met deskundigheid en ervaring op dit gebied. In uw bedrijfsvoering zult u dit merken omdat u sneller nieuwe concepten kunt introduceren, afzetmarkten kunt vergroten, eerder nieuwe klanten kunt bereiken en flexibeler kunt inspelen op ontwikkelingen in de markt.
Kortom, samenwerken met een logistieke dienstverlener kan uw organisatie dus veel opleveren. Maar dan moet u bij uw logistiek uitbesteden wel kiezen voor de juiste logistieke dienstverlener.


Onderscheidend bij uitbesteden van logistiek

Logistieke dienstverleners staan voor u in de rij wanneer het gaat om logistiek uitbesteden. Wanneer we om ons heen kijken zien we echter dat logistieke dienstverleners vaak werken met langdurige contracten waarin afspraken staan over vaste huurovereenkomsten, minimale volume verplichtingen en hoge vaste kosten. Nog vaker zien we dat wanneer uw transport (onverwacht) af wijkt van de ‘standaard’ er door de logistieke dienstverlener exorbitant hoge kosten in rekening worden gebracht of dat het zelfs niet voor u wordt uitgevoerd. Bij ons gaat dat anders, wij:

  • garanderen lage kosten door samen te werken met ruim 250 Europese logistieke partners waardoor wij uw goederen kunnen opnemen binnen grote volumes.
  • zorgen voor flexibele kosten. Dus alleen betalen wanneer u ook gebruikt.
  • conformeren ons aan u als klant en onze jarenlange ervaring en expertise zorgen ervoor dat wij dat kunnen als geen ander.
  • zijn flexibel en passen ons aan wanneer de situatie daar om vraagt. Wij kennen geen “nee”.
  • bieden vrijwel alle logistieke functies aan wanneer het gaat over uw logistiek uitbesteden.
  • garanderen kwaliteit door het beste van onszelf en onze partners te eisen.
  • bieden het grootste gemak door alles voor u uit handen te nemen en ervoor te zorgen dat u een vast aanspreekpunt heeft. Wij zijn de regisseur van uw gehele logistiek.
  • hebben een unieke performance waarbij 99,7% van het goederenvervoer op tijd is.
Wilt u meer weten over ons onderscheidend vermogen wanneer u uw logistiek wilt uitbesteden? Lees meer


Benieuwd naar ons onderscheidend vermogen op gebied van transport en logistiek?
Contact
In een vrijblijvend, open en eerlijk gesprek helpen wij u graag op weg.

Heeft u meer vragen bij het uitbesteden van uw logistiek?
Lees meer
8 redenen om bij uw logistiek uitbesteden te kiezen voor Tiemex & Stefco.