Tiemex en Stefco
.
.Direct contact? Bel 0316 - 58 15 00

Beurs transport

  Vrijblijvende offerte


  Of stel uw vraag  Beurs transport: vervoer van en naar beurzen & evenementen


  Of u nu kunstwerken tentoonstelt, hoogwaardige artikelen presenteert of een enorm decor heeft; dankzij onze maatoplossingen op gebied van beurs transport hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer van en naar de beurzen of evenementen, maar kunt u zich concentreren op uw bezoekers en klanten.


  Vakkundig en snel vervoeren wij met beurs transport uw producten en opbouwmaterialen van en naar beurzen en evenementen. Door het inzetten van het juiste vervoersmiddel brengen wij uw goederen tot op de stand, zowel nationaal als internationaal. Binnen beurs transport kan dit volgens een spoedopdracht, maar ook volgens een gegarandeerde tijdgebonden zending waarbij van tevoren de exacte dag en tijd van levering vast staat. Daarnaast bieden wij u ook nog de mogelijkheid om de producten en/of opbouwmaterialen op te slaan binnen onze warehouses. Kortom, wat betreft het logistieke deel ontzorgen wij u volledig gedurende een toch al stressvolle periode.

  Uit ervaring weten wij dat beurs transport staat of valt bij een correcte communicatie. Juist door te werken met directe lijnen, vaste contactpersonen en een zeer flexibele dienstverlening zijn wij in staat uw beurs transport succesvol te voltooien. Wat uw wens ook is, wij zorgen dat op ieder tijdstip het juiste materiaal op de juiste plek staat.


  Vervoer nodig van/naar evenementen of meer informatie nodig?
  Contact & Offerte
  Onze beurs transport specialisten staan u graag vrijblijvend te woord met een oplossing.

  Meer over ons weten en benieuwd waar wij voor staan?
  Lees meer
  Bekijk de zekerheden wanneer u gebruik maakt van onze dienstverlening.