Tiemex en Stefco
.
.Direct contact? Bel 0316 - 58 15 00

Transport Frankrijk

  Vrijblijvende offerte


  Of stel uw vraag

  Transport Frankrijk

  Wij vertrekken via ons distributie netwerk dagelijks naar Frankrijk voor al uw palletzendingen van Noord tot Zuid en Oost naar West. Ook uw deel- en compleet vrachten verzorgen wij graag voor u. Stipt en met zorg, met onze zekerheden zorgen wij voor een vlekkeloos en accuraat transport op Frankrijk. Door middel van onze partners kent de lokale markt van Frankrijk geen verrassingen. Zorg ervoor dat uw goederen zo goed en snel mogelijk in Frankrijk komen met onze ‘Transport Frankrijk’ dienstverlening.


  Transittijden transport Frankrijk

  transittijden transport Frankrijk
  – Standaard: 48 tot 120 uur afhankelijk van de bestemming

  – Express / Koerier: Op aanvraag leveren wij op de door u gewenste snelheid

  – Vertrek dagelijks


  palletruil transport Frankrijk

  Palletruil Frankrijk

  In Frankrijk worden europallets niet altijd geruild.


  Maten & gewicht transport Frankrijk

  maten en gewicht transport FrankrijkVan enveloppen tot volledige pallets. Binnen ons standaard systeem mogen uw zendingen de volgende maximale afmetingen en gewicht hebben:

  Lengte: 240 cm      Gewicht: 1500 kg per eenheid
  Breedte: 200 cm
  Hoogte: 230 cm

  Overschrijden uw goederen deze afmetingen? Met onze XXL dienst kunnen wij in de meeste gevallen uw goederen met dezelfde voorwaarden en gemak transporteren als bij onze standaard diensten. En anders staan wij voor u klaar met exceptioneel transport.


  tol en heffingen transport Frankrijk

  Tol & heffingen Frankrijk

  Op voertuigen met een totaalgewicht van meer dan 3500 kg wordt in geheel Frankrijk tol geheven. Onze tarieven zijn inclusief deze tol.


  Feestdagen Frankrijk

  feestdagen transport FrankrijkVoor vrachtwagens met een toegestaan totaalgewicht van meer dan 7,5 ton geldt in Frankrijk een rijverbod vanaf zaterdag 22.00 uur tot zondag 22.00 uur. Dit rijverbod geldt ook voor feestdagen: de dag voorafgaand aan een feestdag 22.00 uur tot en met de feestdag 22.00 uur.
   
   
   
   


  Met onze dagelijkse dienst op Frankrijk vertrekken wij niet alleen dagelijks naar de industriële gebieden, maar ook naar de delen van Frankrijk waar de meeste vervoerders slechts 1 keer per week naar toe vertrekken. Met een partner in het noorden en het oosten van Frankrijk bieden wij een gepaste oplossing voor uw zendingen.
   
   
   

  Kwalitatief transport nodig richting Frankrijk tegen een scherp tarief?
  Contact & Offerte
  Onze specialisten staan u graag te woord op zoek naar de beste oplossing.