Tiemex en Stefco
.
.Direct contact? Bel 0316 - 58 15 00

Goederenvervoer

Een wereld waarin u de mogelijkheden heeft van de groten, maar het serviceniveau van de kleinen…

Onze missie is om groot genoeg te zijn om al uw zorgen over logistiek, transport en op- en overslag uit handen te nemen, maar tegelijkertijd klein genoeg te blijven om klantgericht te werk te gaan, naar u te luisteren en snel en flexibel te kunnen reageren met persoonlijke service.
Dit is mogelijk door in alle facetten binnen onze bedrijfsvoering flexibel te zijn en tegelijkertijd samen te werken met ruim 250 betrouwbare logistieke partners binnen Europa.
Wij richten de logistieke processen in, regisseren het goederenvervoer en verzorgen de op- en overslag. Dit alles altijd op basis van uw behoefte. Onze bedrijfsprocessen zijn erop ingericht om voortdurend adequaat te kunnen reageren op veranderende omstandigheden of spoedopdrachten. Met oog voor kwaliteit en innovatieve oplossingen zorgen onze specialisten voor uw goederen. Alleen het beste is goed genoeg. Wij regelen het voor u zonder dat u er omkijken naar heeft. Alles is mogelijk, juist door u persoonlijk van dienst te zijn.

Tiemex & Stefco logistic services – Large enough to handle, small enough to care


Zekerheden van ons als uw logistieke dienstverlener


Kwaliteit

Kwaliteit
Of het nu gaat om onze dienstverlening, onze bedrijfsprocessen, de certificering of de communicatie, wij stellen alles in werk om met onze efficiënte en professionele werkwijze uw kwaliteitswensen te overtreffen.

Snelheid

Snelheid
U moet er van op aan kunnen dat uw goederen er zijn op het moment dat u het wenst. Zelfs wanneer het gaat om transport met een schijnbaar onmogelijke levertijd staan wij met oplossingen voor u klaar. Het is simpel: 99,7% van ons goederenvervoer is op tijd.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid
U kunt erop vertrouwen dat wij bergen verzetten om onze logistieke dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk uit te voeren. Wij kennen geen “nee”, komen onze beloftes na en realiseren het toegezegde prestatieniveau.

Flexibiliteit

Flexibiliteit
Wij weten dat de logistieke processen rondom uw goederen afhankelijk zijn van ontelbaar veel, vaak onverwachte, facetten. Door onze jarenlange ervaring en flexibiliteit in onze bedrijfsvoering zijn wij tot oplossingen in staat.

Grootste gemak

Grootste gemak
Hoe ingewikkeld de logistieke processen zijn en hoe intensief er gewerkt moet worden om aan uw eisen te voldoen is niet uw zorg. Wij nemen alles voor u uit handen. Ook de nazorg.

Vast aanspreekpunt

Vast aanspreekpunt
Uw goederenvervoer en logistieke oplossing kent bij ons een vaste verantwoordelijke. Uw vakkundig, persoonlijke en betrokken aanspreekpunt.

Juiste prijs

Juiste prijs
Door intern optimaal flexibel te zijn en samen te werken met ruim 250 Europese partners zijn onze prijzen bijzonder competitief, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Ongeloofwaardig? Wij bewijzen ons graag.

Aanpassingsvermogen

Aanpassingsvermogen
Logistiek is een essentieel onderdeel voor het succes van uw organisatie. Wij zijn een logistiek dienstverlener en een juiste dienstverlener past zich aan. Dit doen we al sinds dag 1 van ons bestaan. Wij zijn er voor uw succes.Uiteraard kunnen wij u te allen tijde vertellen welke zekerheden wij bieden. Dat blijven echter altijd onze eigen woorden. Om u een goed beeld te geven van onze capaciteiten en werkwijze laten wij graag onze klanten aan het woord. Lees daarom de referenties.Uw logistieke oplossing begint bij persoonlijk contact.
Contact & Offerte
Vraag een offerte aan, neem contact op met onze specialisten of bel 0316 581 500