Tiemex en Stefco
.
.Direct contact? Bel 0316 - 58 15 00

Co-Packing


Co-packing


Wat houdt co-packing voor ons in? In de basis betekent het dat uw product wordt gemaakt volgens uw exacte specificaties en volgens de hoogste kwaliteit. Sinds ons ontstaan voldoen we aan de co-packing wensen van onze klanten die vaak strakke tijdschema’s van ons eisen en zich binnen zeer diverse industrieën bevinden. U kunt denken aan goederen zoals lenzenvloeistof, kinderwagens, kerstpakketten, boeken en platen, bruidsmode, badmode, lingerie, tuinmeubelen, snoepgoed, levensmiddelen, woonaccessoires, communicatieapparatuur, postkaarten, cadeau, huis- en tuin decoratie artikelen en meer.Een partner die op de juiste manier met uw goederen omgaat?
Contact
Wij staan u graag persoonlijk te woord op zoek naar voltooiing van uw wensen.


Machinaal co-packing

Een deel van de werkzaamheden vallen onder onze value added services, maar in sommige gevallen worden de co-packing werkzaamheden machinaal uitgevoerd. U kunt hierbij denken aan:

  • Krimpsealen

  • Bundelpacken

  • Kartonneren

  • Etiketteren

Handmatig co-packing

Niet alle producten zijn geschikt om machinaal verpakt te worden. Oorzaak hiervan kan bijvoorbeeld zijn een kleine oplage, producten die snel beschadigen of producten met afwijkende vormen. Er zal dan moeten worden gekozen voor handmatig verpakken. Voorbeelden zijn:

  • Geschenkverpakkingen samenstellen

  • Assemblage

  • Inpakken van goederen in bijvoorbeeld zakjes, dozen of omdozen

  • Opbouwen van kant-en-klare (winkel)displays en deze vullen

Voldoen aan de wisselende vraag

Wellicht zijn uw producten seizoensgebonden of zijn er sterke schommelingen binnen de vraag naar uw producten. Als flexibele dienstverlener weten wij hier op de juiste manier mee om te gaan. Wij hebben bewust onze interne organisatie en medewerkers dusdanig flexibel ingericht en opgeleid waardoor wij snel kunnen reageren op de veranderende vraag en omstandigheden. Mocht dat niet voldoende zijn dan hebben wij de mogelijkheid om het vaste werknemersbestand tijdelijk te vergroten met speciaal geselecteerde flexibele werknemers. Op die manier zijn wij als geen ander in staat om uiteenlopende werkzaamheden snel en efficiënt uit te voeren zonder dat u daar extra kosten voor dient te maken.
Benieuwd naar meer informatie over ons als logistieke dienstverlener?
Contact & offerte
Bekijk onze zekerheden en wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.