Tiemex en Stefco
.
.Direct contact? Bel 0316 - 58 15 00

Value Added Logistics

Value Added services


Tiemex & Stefco levert betaalbare topkwaliteit als het om Value added logistics gaat. De kracht van ons ligt in de flexibiliteit en deze komt uitstekend tot uiting in onze value added logistics. De toenemende veranderlijkheid in de vraag van de consument, de globalisering en de steeds sneller ontwikkelende informatietechnologie hebben niet alleen invloed op prijzen, deze stimuleren ook de logistieke dienstverleners anno nu om flexibeler, slagvaardiger en consument gerichter te zijn.

Logistiek gaat niet alleen om het besparen van kosten, waardetoevoeging is minstens zo belangrijk. In sommige gevallen is transport van A naar B daarvoor niet voldoende. Onze oplossingen op het gebied van Value added logistics maken het logistieke traject compleet en verbeteren uw logistieke performance. Value added logistics kunnen gaan van handling, retourzendingen regelen en technische ondersteuning bij de levering tot aan het leveren en herpakken van temperatuurgevoelige producten.


Voorbeelden van onze Value Added Logistics


  • Packing, labelen, configuratie en assemblage
  • Ompakken, herconditioneren en uitpakken
  • Facturering (Invoicing)
  • Ordermanagement, order pick & pack
  • Kwaliteit- en productcontrole
  • Douaneformaliteiten en afhandeling
  • Vrijwel alles wat u als klant wenst

Value Added Logistics is maatwerk

Het zou heel goed kunnen dat uw specifieke goederen en producten anders moeten worden uitgeleverd dan dat ze zijn ontvangen. Wij zijn sterk in maatwerk en flexibiliteit. U heeft een vast aanspreekpunt en direct persoonlijk contact met onze warehousing specialisten. Op die manier hoeft u niet continu uit te leggen hoe de situatie is. Wij kennen u als klant en denken met u mee. Altijd één stap voor u uit. Er is heel veel mogelijk. Maatwerk heet niet voor niets maatwerk. Daarom bespreken wij graag met u wat uw wensen zijn en hoe wij daar de juiste oplossingen voor kunnen vinden op het gebeid van value added logistics.
Op zoek naar een logistieke dienstverlener anno nu?
Contact
Wij gaan graag met u op zoek naar kostenbesparing en waardetoevoeging.