Tiemex en Stefco
.
.Direct contact? Bel 0316 - 58 15 00

Bijzonder vervoer


Bijzonder vervoer


Of het nu gaat om een allround express zending of zending met een afwijkende afmeting, door onze jarenlange ervaring en omvangrijke netwerk zijn wij tot alles in staat. Hoewel voor onze logistieke oplossing meestal verschillende disciplines samengaan zijn onze Express & bijzonder vervoer diensten onder te verdelen in de volgende categorieën:

Express transport Europa
Snelle en betrouwbare transittijden en een kostenefficiënte aanpak vormen de kern van onze express dienstverlening. Via de expertise van ons personeel en meer dan 250 partners door heel Europa kan elk complex logistiek issue worden opgelost.
Lees meer

Sneltransport & koeriersdiensten
Ondanks dat onze ‘standaard’ dienstverlening al wordt gekenmerkt door snelle transittijden kan het voor komen dat er op het laatste moment iets ogenschijnlijk onmogelijks van ons wordt gevraagd. Juist dan staan wij voor u klaar. Het is mogelijk om uw zending binnen dezelfde dag nog te laden en te lossen. Regionaal, nationaal en internationaal.
Lees meer

Exceptioneel transport
Goederen die afwijken van de ‘standaard’ zijn wat ons betreft op te delen in twee categorieën; exceptioneel stukgoed en exceptioneel transport. De meeste transport systemen zijn te gestandaardiseerd voor exceptioneel stukgoed en zitten dus niet op uw exceptionele goederen te wachten. Met onze XXL dienst wachten wij daar juist wel op.
Lees meer

Beveiligd transport
Elke zending behandelen wij met de grootste zorg. Echter kan het zijn dat er nog extra maatregelen moeten worden genomen voor uw zending. Met ons beveiligd transport bieden wij transport op maat.
Lees meer

Beurstransport
Vervoer van en naar beurzen vraagt vaak om net een andere aanpak. Omdat wij al jarenlange ervaring hebben op het gebied van dit transport weten onze specialisten welke aanpak vereist is .
Lees meer

Koel & geconditioneerd transport
Heeft u vervoer nodig waarbij het klimaat waarin uw goederen verblijven moet voldoen aan specifieke eisen? Als uw logistieke regisseur zorgen wij ervoor dat uw goederen binnen ons netwerk worden vervoerd op de juiste manier en onder de vereiste condities.
Lees meer

ADR transport
Het zegt genoeg dat onze ADR specialisten regelmatig om advies worden gevraagd door organisaties die ADR producten produceren of in opslag houden. Dat wij uw ADR goederen op de juiste wijze weten te vervoeren moge duidelijk zijn.
Lees meer
Express of bijzonder vervoer nodig?
Contact
Bekijk de individuele categorieën of neem direct contact op