Tiemex en Stefco
.
.Direct contact? Bel 0316 - 58 15 00

Supply Chain Management


Supply Chain Management en Transport


Supply Chain Management is een containerbegrip. Het begrip suggereert dat het gaat over het regisseren van goederenstromen in de toevoerketen. Echter gaat het volgens ons om veel meer. Supply Chain Management gaat voornamelijk over planning en communicatie. Planning van de toekomstige vraag en vervolgens welke capaciteiten en goederen er nodig zijn. Tegelijkertijd moet er communicatie zijn tussen de schakels in de keten om alle goederenstromen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Voor ons staat Supply Chain Management voor alles wat maar te maken heeft met planning en de uitvoering van goederenstromen. Alles om ervoor te zorgen dat u weet waar u aan toe bent.Uw Supply Chain Management laten verzorgen door een expert?
Contact
Onze specialisten gaan graag met u in gesprek op zoek naar een oplossing op maat.


Uw Supply Chain Manager

Dit betekent dat wij de verantwoordelijkheid voor de goederenstroom voor u uit handen kunnen nemen. Hoe complex uw goederenstroom ook is, wij hebben de kennis en mogelijkheden in huis om maatwerkoplossingen te bieden voor uw supply chain en transport. Wij beschikken over diverse distributiecentra waar uw producten kunnen worden opgeslagen en ervoor wordt gezorgd dat uw goederen op tijd worden gedistribueerd.


Onze Supply Chain dienstverlening

Naast onze transport, logistiek en warehousing activiteiten omvatten onze Supply Chain diensten onder andere:

  • Detailplanning
  • Wij bepalen voor u de optimale volgorde van orders op de diverse bewerkingsplekken en berekenen de snelste (interne) levertijden.

  • Productieplanning
  • U krijgt direct inzage wanneer de vrijgifte-momenten zijn van uw goederen en welke aantallen hierbij horen (MRP planning)

  • Voorraadbeheer
  • Wij kunnen omgaan met verschillende voorraadstrategieën, berekenen voor uw de optimale (bestel-)seriegroottes en houden rekening met bestelgrenzen en veiligheidsvoorraden. Kortom, optimaal voorraadbeheer.

  • Distributieplanning
  • Het is cruciaal om te weten waar en hoeveel producten er op voorraad moeten worden gehouden. Als uw Supply Chain Manager houden wij dit voor u in de gaten.

  • Supply Chain Planning
  • Binnen een Supply Chain worden veelal goederen, voorraden, grondstoffen en producten verplaatst van en tussen diverse ketenschakels. Wij regisseren al deze goederenstromen en verzorgen het transport hiertussen.


Wilt u meer over ons weten en bent u benieuwd waar wij voor staan?
Lees meer
Bekijk uw zekerheden wanneer u gebruik maakt van onze dienstverlening.