Tiemex en Stefco
.
.Direct contact? Bel 0316 - 58 15 00

Logistiek bedrijf

Logistiek bedrijf: Tiemex & Stefco logistic services


Als logistiek bedrijf bezitten wij alle kennis die nodig is om uw goederen- en informatiestromen zo efficiënt mogelijk te organiseren, plannen, uit te voeren en te besturen. Of u nu een vervoerder zoekt die uw goederen kundig van A naar B transporteert of een partij die uw opslag en distributie organiseert, wij bieden maatwerkoplossingen voor ieder deel van uw logistieke proces. Dit doen wij als logistiek bedrijf door gespecialiseerd te zijn in de onderdelen transport, opslag, value added logistics, douane en Supply Chain Management.

Wanneer het uw logistiek betreft zijn wij zowel leidend als innovatief. In een netwerk van organisaties met productstromen waar steeds meer flexibiliteit vereist is, is afstemming van een logistiek proces complex. Met onze oplossingen in logistiek brengen wij de beste en meest geschikte logistieke partijen samen en integreren wij deze diensten tot een totaaloplossing specifiek afgestemd op uw situatie en uw wensen.

Logistiek is het verzorgen van de juiste dingen, op de juiste tijd, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheden tegen optimale kosten. Lees meer over onze dienstverlening als logistiek bedrijf:

Transport
Logistiek voor u van A tot Z uit handen nemen betekent ook uw goederen transporteren. Vanaf het moment dat wij uw goederen afhalen tot het punt waarop deze hun eindbestemming bereiken verzorgen wij het gehele logistieke proces.
Lees meer
Opslag & Warehousing
Van opslag, overslag en orderbeheer tot co-packing, kwaliteitscontrole en voorraadbeheer. Voor het beheer van uw gehele logistiek is een totaalconcept op gebied van warehousing onmisbaar.
Lees meer
Douane
Als logistiek bedrijf reikt onze logistiek dienstverlening tot verschillende uithoeken van Europa. Wij hebben de kennis in huis om al het papierwerk en de formaliteiten voor u te verzorgen wanneer uw logistiek de landgrenzen overschrijdt.
Lees meer
Value Added Services
Uw logistiek draait niet enkel om kostenbesparing, waardetoevoeging is minstens zo belangrijk. Aan het logistieke proces stellen wij de hoogste eisen waaraan we kunnen voldoen met onze Value added services.
Lees meer
Supply Chain Management
Uw organisatie heeft zijn eigen kenmerken, omgevingsfactoren en knelpunten. Op het gebied van logistiek hebben wij de kennis en flexibiliteit in huis om te zorgen voor uw maatwerkoplossing, hoe gecompliceerd uw probleem op het gebied van logistiek ook is.
Lees meerDirect persoonlijk contact voor uw logistieke oplossing op maat?
Contact
Onze specialisten staan u graag vrijblijvend te woord om u op weg te helpen.