Tiemex en Stefco
.
.Direct contact? Bel 0316 - 58 15 00

Wegtransport

Vrijblijvende offerteOf stel uw vraagWegtransport van Tiemex & Stefco logistic services


Wij leveren oplossingen voor wegtransport. Van pakket tot pallet, van deelpartijen tot compleetladingen, van Nederland tot heel Europa en veelal van het onmogelijke tot het mogelijke; wanneer het uw wegtransport betreft kunt u altijd rekenen op onze expertise, snelle transittijden en een uniek serviceniveau. Onze wegtransport mogelijkheden zijn onderverdeeld in de volgende transport diensten:


Binnenlandse distributie
Door middel van een slim logistiek netwerk bieden wij u fijnmazige distributie. Effectief, efficiënt en tegen scherpe tarieven verzorgen wij uw wegtransport. Onze klanten ontvangen goede en snelle service, ongeacht waar hun zending binnen Nederland vandaan komt en waar deze ook naar toe moet. Wij regelen uw binnenlandse wegtransport tot in de puntjes.
Lees meer over binnenlandse distributie.Internationaal transport
Met ons internationaal wegtransport verzorgen wij uw zendingen van A naar B, waar dan ook in Europa. Dit kan met eigen materieel, maar ook met door ons geselecteerde partners die als expertise de door u gewenste bestemming hebben. Zo weten we altijd de voor u juiste oplossing te creëren. Wegtransport op het hoogste niveau. Snel, stipt en slim.
Lees meer over Internationaal transport.Internationale groupage
Dankzij een uniek en zeer sterk Europees groupage netwerk zijn wij in staat om uw kartons, (losse) pakketten, individuele pallets en deelladingen binnen Europa te transporteren. Met dezelfde service, betrokkenheid en kwaliteit die u van ons gewend bent verzorgen wij al uw groupage zendingen.
Lees meer over internationale groupage.Express & bijzonder transport
Of het nu gaat om een allround express zending of zending met een afwijkende afmeting, door onze jarenlange ervaring en omvangrijk netwerk zijn wij tot alles in staat. Het onmogelijke is mogelijk door snelle transittijden en door exceptioneel transport tot standaard te maken.
Lees meer over express transport of bijzonder vervoer.
Selecteer hierboven een dienst voor meer informatie, neem direct contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.


Wegtransport op Europese bestemming

Ons transport vindt plaats binnen heel Europa, waarbij we in een groot aantal landen een zeer dekkend netwerk hebben. Transport richting andere landen verzorgen wij ook, maar hier ligt niet onze specialiteit. Daar zijn wij heel transparant in. In het geval van deze landen werken we met betrouwbare partijen waar we al jarenlang een succesvol samenwerkingsverband hebben. Als klant merkt u hier verder niets van. Wij houden altijd de regie in eigen handen en blijven uw aanspreekpunt zodat u nog steeds de service ontvangt die u van ons gewend bent.

Ons specialisme geldt voor de volgende landen (klik op het land voor meer informatie):

Transport Nederland
Transport Duitsland
Transport Belgie
Transport Polen
Transport Tsjechie
Transport Italie
Transport Zwitserland
Transport Oostenrijk
Transport Groot-Brittannie
Transport Frankrijk

Heeft u transport nodig voor overige landen?
Bekijk hier de mogelijkheden.


Laat ons uw transport verzorgen van/naar

(klik op het land naar keuze voor meer informatie)
Direct transport regelen volgens onze zekerheden?
Contact & Offerte
Onze transport specialisten zijn u graag persoonlijk van dienst.